Xboxlab yritys ja henkilökunta

XboXLab on laboratorio- ja diagnostiikkateollisuuden jakelijayritys. Edustamme tuotteita kansainvälisesti tunnustetuilta suurilta sekä pienemmiltä valmistajilta. Kaikki toimittajamme valitaan huolellisesti laadun, vakauden ja tuotevalikoiman perusteella.

XboXLabin henkilökunnan yhteensä lähes sadan vuoden kokemus laboratoriodiagnostiikan alalta, takaa biotekniikan alan osaamisen ja selkeän ymmärryksen asiakkaan tarpeista. Meillä on vankka tietotaito ja kokemus laboratoriotyöstä, myynnistä ja markkinoinnista, uusien tuotteiden lanseeraamisesta, sekä tietysti yhteistyöstä asiakkaiden ja loppukäyttäjien kanssa, hyvässä yhteistyössä. Meillä on laaja yhteysverkosto asiakkaiden ja toimittajien kanssa, mikä tarkoittaa, että toimittajiemme kautta voimme tarjota innovatiivisia tuotteita ja ammattitaitoista sekä henkilökohtaista palvelua asiakkaillemme.

XboXLab AB on perustettu vuonna 2016, norjalainen tytäryhtiö XboXLab AS vuonna 2019 ja suomalainen tytäryhtiö XboXLab Oy lokakuussa 2020. Tavoitteenamme XboXLabissa on, että yrityksemme kehittyy edelleen yhdeksi johtavista jakelijayrityksistä Pohjoismaissa.

Tavoitteenamme on toimia mottomme Flexible, Personal and Professional mukaisesti.

Jussi Kontturi

Toimitusjohtaja / Myynti (Suomi)

+358 45 3222 466

jussi.kontturi@xboxlab.fi

 

Christer Lidén

Myynti ja markkinointi (Ruotsi)

+46 10 788 83 32

christer.liden@xboxlab.se

Peter Blom

Lisa Gustafsson

Niclas fundin

Talous

+46 10 788 8330

info@xboxlab.se

 

Henning Jansen

Tony Björn

Linn therese miller

Asiakaspalvelu (Norja/Ruotsi)

+47 45 473901

linn.miller@xboxlab.no