TUTKIMUS

 

IDS (IMMUNODIAGNOSTIC SYSTEMS)


Endokrinologian tutkimusten asiantuntija, Immunodiagnostic Systems (jäljempänä IDS), on johtava in vitro -diagnostiikan ratkaisujen toimittaja kliinisille laboratoriomarkkinoille. IDS kehittää innovatiivisia immunomääritysmenetelmiä ja niiden automaatioratkaisuja. 

Vuonna 1977 perustettu IDS on maailmanlaajuinen yritys, jonka pääkonttori on Isossa-Britanniassa ja jolla on noin 300 työntekijää maailmanlaajuisesti. IDS:n tuotteet kehitetään ja valmistetaan Euroopassa. 

IDS:n erityisosaamiseen kuuluvat luumetabolian ja kasvun merkkiaineet ja automatisoidut tutkimusmenetelmät näille tutkimusaloille. IDS iSYS-automaatiosta löytyvät näiden lisäksi menetelmät myös mm. autoimmuunidiagnostiikkaan ja erikoiskemiaan, kuten kalprotektiinin ja IBD-hoidon lääkeainepitoisuuksien määkityksiin, sekä infektioserologian tutkimukset. 

Lisää tietoa tuotteista valmistajan kotisivuilla

Manuaaliset menetelmät ja tutkimustuotteet

Esittelyvideo iSYS-automaatiosta.

ImmunDiagnostik

Saksalainen Immundiagnostik on 1986 perustettu, globaali diagnostiikkayritys. ImmunDiagnostik keskittyy innovatiivisiin immunomäärityksiin, ELISA, RIA, HPLC- ja LC-MS / MS-menetelmillä, molekyylidiagnostiikan määrityksiin PCR-menetelmällä, sekä fotometrisiin immunomäärityksiin. Menetelmien painopisteet ovat gastroenterologia, sydän- ja verisuonisairaudet, munuaissairaudet, luuston aineenvaihdunta ja oksidatiivinen stressi.

ImmunDiagnostik tarjoaa laajan valikoiman vasta-aineita ja antigeenejä tutkimukseen ja tuotekehitykseen. Lisätietoja tutkimustuotteista valmistajan kotisivuilta

Immuno-Biological Laboratories

Immuno-Biological Laboratories Co., Ltd on 1982 perustettu japanilainen yritys, joka keskittyy lääketieteen tutkimuksen menetelmien kehittämiseen. IBL Japan kehittää ja valmistaa laajaa valikoimaa immunologian tutkimusmenetelmiä niin lääketieteen tutkimukseen, kuin IVD diagnostiikkaankin. Tuotevalikoimassa mm. ELISA:t, vasta-aineet, soluviljelymenetelmät, sekä tutkimuslaboratoriopalelut maailmanlaajuisesti.


tutkimusaihepiirejä: aivot / neurologia • metabolinen oireyhtymä • syöpä / pahanlaatuiset kasvaimet • sytokiinit • tulehdus / autoimmuniteetti • endokrinologia • luumetabolia / aineenvaihdunta • ikääntyminen

Lisätietoja tuotteista ja palveluista valmistajan kotisivuilta.

RSR

RSR on 1982 perustettu walesilainen yritys, jonka tuotekehitys ja valmistus tapahtuu yrityksen omissa laboratorioissa Cardiffissa. 

RSR on lääketieteellisen diagnostiikan merkittävä kehittäjä ja valmistaja, joka keskittyy erityisesti autoimmuunisairauksiin kuten 1 tyypin diabetes, sekä kilpirauhasen, lisämunuaisen ja neurologisiin autoimmuunisairauksiin. RSR valmistaa reagensseja myös lääketieteen tutkimukseen maailmanlaajuisesti.

RSR:n GAD Ab, IA2 Ab ja TRAb -menetelmät ovat kiistatta maailmalla käytetyimpiä ja "julkaistuimpia" menetelmiä kyseisten tutkimusten saralla. 

Salimetrics

 

Yhdysvaltalainen Salimetrics on edelläkävijä sylkinäytteenoton ja syljen analyysien alalla. Salimetrcis tukee suurhankkeita sylkitutkimuksissa ympäri maailmaa ja on osallistunut lukemattomiin merkittäviin alan tutkimuksprojekteihin ja julkaisuihin.

Salimetrics tarjoaa optimoituja näytteenottomateriaaleja sylkinäytteille, sekä suuren valikon sylkinäyteanalyysejä ja menetelmiä, niin tutkimukseen kuin diagnostiikkaankin. 

Lisätietoa tutkimustuotteiden valikoimasta valmistajan kotisivuilta