TUTKIMUS

ImmunDiagnostik

Saksalainen Immundiagnostik on 1986 perustettu, globaali diagnostiikkayritys. ImmunDiagnostik keskittyy innovatiivisiin immunomäärityksiin, ELISA, RIA, HPLC- ja LC-MS / MS-menetelmillä, molekyylidiagnostiikan määrityksiin PCR-menetelmällä, sekä fotometrisiin immunomäärityksiin. Menetelmien painopisteet ovat gastroenterologia, sydän- ja verisuonisairaudet, munuaissairaudet, luuston aineenvaihdunta ja oksidatiivinen stressi.

ImmunDiagnostik tarjoaa laajan valikoiman vasta-aineita ja antigeenejä tutkimukseen ja tuotekehitykseen. Lisätietoja tutkimustuotteista valmistajan kotisivuilta

Immuno-Biological Laboratories

Immuno-Biological Laboratories Co., Ltd on 1982 perustettu japanilainen yritys, joka keskittyy lääketieteen tutkimuksen menetelmien kehittämiseen. IBL Japan kehittää ja valmistaa laajaa valikoimaa immunologian tutkimusmenetelmiä niin lääketieteen tutkimukseen, kuin IVD diagnostiikkaankin. Tuotevalikoimassa mm. ELISA:t, vasta-aineet, soluviljelymenetelmät, sekä tutkimuslaboratoriopalelut maailmanlaajuisesti.


tutkimusaihepiirejä: aivot / neurologia • metabolinen oireyhtymä • syöpä / pahanlaatuiset kasvaimet • sytokiinit • tulehdus / autoimmuniteetti • endokrinologia • luumetabolia / aineenvaihdunta • ikääntyminen

Lisätietoja tuotteista ja palveluista valmistajan kotisivuilta.

Salimetrics

 

Yhdysvaltalainen Salimetrics on edelläkävijä sylkinäytteenoton ja syljen analyysien alalla. Salimetrcis tukee suurhankkeita sylkitutkimuksissa ympäri maailmaa ja on osallistunut lukemattomiin merkittäviin alan tutkimuksprojekteihin ja julkaisuihin.

Salimetrics tarjoaa optimoituja näytteenottomateriaaleja sylkinäytteille, sekä suuren valikon sylkinäyteanalyysejä ja menetelmiä, niin tutkimukseen kuin diagnostiikkaankin. 

Lisätietoa tutkimustuotteiden valikoimasta valmistajan kotisivuilta