UUTISET

2021-12-22

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta

Kiitämme kaikkia asiakkaitamme yhteistyöstä kuluneen vuoden aikana ja toivotamme hyvää joulua sekä onnellista uutta vuotta!

Pitäkää huolta toisistanne.

Parhaat terveiset meiltä kaikilta XboXLabista!

2021-10-21

Biomedal - gluteenin immunogeeniset peptidit (GIP)

 

 

XboXLab aloittaa Biomedal-tuotteiden jakelun Pohjoismaissa. Biomedal on kehittänyt ainutlaatuisen, non-invasiivisen menetelmän gluteenittoman ruokavalion noudattamisen seuraamiseksi keliakiapotilailla. Menetelmä perustuu gluteenin immunogeenisten peptidien (GIP) määrittämiseen uloste- ja/tai virtsanäytteestä. Tuotteet ovat tarkoitettu sekä ammattikäyttöön, että kotikäyttöön.


Esite            Video

2021-10-21

UUSI POC-menetelmä IBD-potilaiden tutkimuksiin


 
XboXLab aloittaa yhdysvaltalaisen biotekniikkayrityksen ProciseDx:n jakelun. ProciseDx valmistaa poin of care (POC)-menetelmää, jolla voidaan määrittää mm. biologisten lääkeainieden, kuten TNF-alfa-salpaajien pitoisuus suoraan poliklinikalla, kapillaariverinäytteestä. Homogeenisen TR-FRET-tekniikan avulla tulokset saavutetaan jo 2-5 minuutissa ja tulostaso vastaa keskuslaboratiotasoa. Ensimmäisinä menetelminä tuotevalikoimassa ovat biologisten TNF-alfa-salpaajien (infliksimabi, adalimumabi) lääkeainepitoisuudet, sekä ulosteen kalprotektiini.

2021-09-09

Uusi julkaisu: suPAR (viitearvoilla ⩽4, 4-6, ja ⩾6 ng/mL) voi ennustaa ventilaatiohoidon tarvetta ja kuolleisuutta COVID-19-potilailla

suPAR toimii yleisesti huonon tautiennusteen biomarkkerina.  Tämän tutkimuksen taivoitteena oli tutkia plasman suPAR-tasojen (viitearvot ⩽4, 4-6, ja ⩾6 ng/ml), 14 päivän kuolleisuuden ja ventilaatiohoidon tarpeen assosiaatiota SARS-COV-2 positiivisilla potilailla. 

Seurantatutkimus suoritettiin 386 potilaalla Hvidovren yliopistollisessa sairaalassa Kööpenhaminassa ja tutkimustulokset vahvistettiin vastaavan kokoisella potilaskohortilla Mikkelin keskussairaalassa.  

Lisätietoa tutkimuksesta ja tuloksista valmistajan kotisivuilla.

Julkaisu kokonaisuudessaan

Jesper Eugen-Olsenin (Hvidovre Univeristy Hospital) esitys tutkimusken tuloksista tässä.

 

2021-08-25

ViroGates ja suPARnostic®-tuoteperhe XboXLabin edustukseen

Tanskalainen ViroGates ja XboXLab ovat solmineet jakelijasopimuksen suPARnostic®-tuotteille Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. suPARnostic®-tuotteet mittaavat suPAR-proteiinin (liukoinen uPAR) pitoisuutta verenkierrossa. suPAR on immuniaktivaation merkkiaine, joka korreloi imflammaation asteen, taudinkuvan ja kuolleisuuden riskin kanssa, taudinaiheuttajasta riippumatta, niin kroonisissa kuin akuuteissa tautitiloissa. suPAR on erittäin voimakas prognostinen työkalu mm. päivystyspotilaiden triage-luokituksessa ja potilaiden kotiutuspäätöksen tukena.

Lisätietoa tuotteista ViroGatesin kotisivuilta.

Video suPARista

2021-07-09

Omega Diagnosticsin ruokaintoleranssin tutkimusmenetelmät nyt XboXLabista!

Englantilainen Omega DIagnostics ja XboXLab Oy ovat solmineet jakelusopimuksen Cambridge Nutritional Sciences:n valmistamista, ammattikäyttöön tarkoitetuista IgG-välitteisen ruokaintoleranssin tutkimusmenetelmistä. Tuotevalikoimaan kuuluvat FoodPrint® -microarray 40, 60, 120 tai 200+ ruoka-aineelle, The Food ELISA , sekä Food Detective® POC -menetelmä 46 ruoka-aineen vieritestaukseen. 

2021-06-18

IMMUNDIAGNOSTIK TUO MARKKINOILLE UUDET TURBIDIMETRISET MENETELMÄT KALPROTEKTIININ, HAIMAN ELASTAASIN JA ULOSTEEN VEREN MÄÄRITYKSIIN!!

Iloksemme voimme julkaista uutisen ImmunDiagnostikin kolmesta uudesta turbidimetrisesta menetelmästä kliinisen kemina automaateille.  

IDK® TurbiPEL® (Elastaasi 1, ulosteesta), IDK® TurbiFIT® (ulosteen veri) ja IDK® TurbiCAL® (kalprotektiini, ulosteesta). Kaikki nämä tukimukset käyttävät samaa uuttomenetelmää ja uuttopuskuria IDK® TurbiTUBE® (esitäytetty uuttoputki). Näin ollen tutkimukset on mahdollista suorittaa kliinisen kemian random access- analysaattorilla, yhdestä ja samasta näytteestä, hyvin nopeasti. 

Lataa esite tästä

 

2021-04-21

Tervetuloa uusille suomenkielisille kotisivuillemme!

 

2021-03-30

Hyvää pääsiäistä!

2021-03-02

penKid®, munuaisfunktion reaaliaikainen biomarkkeri!

2020-12-22

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

 

2020-10-27

XboXLab laajentaa Suomeen / XboXLab i Finland!

Iloksemme haluamme ilmoittaa, että uusi sisaryrityksemme XboXLab Oy on aloittanut toimintansa Suomessa 26.10.2020 alkaen.

Suomalaiset asiakkaamme saavat jatkossa parhaan mahdollisen tuen ja palvelun paikallisesti. Ottakaa rohkeasti yhteyttä osoitteella info@xboxlab.fi. 

Lämpimästi tervetuloa XboXLab-perheeseen Jussi Kontturi, toimitusjohtaja, XboXLab Oy!

 

Från och med 2020-10-26 har vi glädjen att meddela att XboXLab nu öppnat ett företag i Finland, XboXLab Oy.

Finska kunder får nu den bästa lokala direktsupporten, kontakta oss gärna genom info@xboxlab.fi.

Varmt välkommen till XboXLab-familjen, vår VD i Finland Jussi Kontturi!

2020-08-19

iFlash 1800

 

 

Katso video!

Kevään 2020 aikana XboXLab asensi seitsemän YHLO  iFlash 1800 analysaattoria Ruotsissa, pääosin Covid 19-pandemian tarpeisiin, SARS-CoV-2 vasta-aineiden määrityksiin. iFlash 1800-analysaattorin tutkimusvalikkoon kuuluu yli 120 eri mikrobiologian, kliinisen kemian, immunologian ja endokrinologian tutkimusmenetelmää.