GASTROENTEROLOGIA

BIOMEDAL

Biomedal on kehittänyt ainutlaatuisen, non-invasiivisen menetelmän gluteenittoman ruokavalion noudattamisen seuraamiseksi keliakiapotilailla. Menetelmä perustuu gluteenin immunogeenisten peptidien (GIP) määrittämiseen uloste- ja/tai virtsanäytteestä. Tuotteet ovat tarkoitettu sekä ammattikäyttöön, että kotikäyttöön.

Esite            Video

BODITECH

Eteläkorealainen Boditech Med Inc on keskittynyt jo 20 vuoden ajan vieritestaus-, eli POC-menetelmien ja tuotteiden kehittämiseen. Boditech-laitteilla on yli 73 000 laiteasennusta maailmanlaajuisesti. Boditech-laiteille on erittäin laaja tutkimusvalikoima, mm. tulehdusmerkkiaineita kuten CRP, IL-6 ja Prokalsitoniini, sekä mm. hormoni- ja lääkeainemäärityksiä. AFIAS-laiteperheestä löytyy erikokoiset laitteet asiakkaan tarpeen mukaan, pienemmästä yksittäisen näytteen AFIAS-1 laitteesta, isompiin automatisoituihin laitteisiin. 

AFIAS-tutkimusvalikoima kattaa laajasti biologisten lääkeaineiden ja lääkevasta-aineiden tutkimukset. Valikoimassa Infliximabin, Adalimumabin, Golimumabin, Ustekimumabin, Vedolitsumabin, sekä Etenerseptin lääkeainepitoisuuden ja lääkevasta-aineiden tutkimukset. Tukimusvalikoima löytyy täältä.

ImmunDiagnostik

Saksalainen Immundiagnostik on 1986 perustettu, globaali diagnostiikkayritys. ImmunDiagnostik keskittyy innovatiivisiin immunomäärityksiin, ELISA, RIA, HPLC- ja LC-MS / MS-menetelmillä, molekyylidiagnostiikan määrityksiin PCR-menetelmällä, sekä fotometrisiin immunomäärityksiin. Menetelmien painopisteet ovat gastroenterologia, sydän- ja verisuonisairaudet, munuaissairaudet, luuston aineenvaihdunta ja oksidatiivinen stressi. Lisäksi ImmunDiagnostik tarjoaa laajan valikoiman vasta-aineita ja antigeenejä tutkimukseen ja tuotekehitykseen. Gastroenterologian tuotevalikoiman löydät täältä.

Uusimpana tuotekategoriana turbidimetriset reagenssit kemian automaatioon, ulosteen veren (FIT), kalprotektiinin ja haiman elastaasin tutkimuksiin ulostenäytteestä. Nämä kaikki tutkimukset voidaan tehdä yhdestä ja samasta näytteestä, yhdellä uutolla. Lisätietoja TurbiCAL®, TurbiFIT® ja TurbiPEL® menetelmistä löydät valmistajan kotisivuilta

Preventis

 

Saksalainen Preventis on vieritestaukseen eli POC-menetelmiin, omatestaukseen ja telelääketieteeseen erikoistunut valmistaja. Preventiksen tuotevalimasta löytyy mm. kalprotektiinin ja ulosteen veren vieritestit.

QuantOn Cal® on ammattikäyttöön ja omatestaukseen suunniteltu mobiiliapplikaatio, jonka avulla voidaan kvantifioida kalprotektiinin konsentraatio ulosteessa, niin lääkärin vataanotolla, kuin kotonakin.

PreventID® Haemo/HaptOccult on korkealaatuinen, immunokromatografinen vieritesti, ulosteen veren määrittämiseen. Menetelmässä määritetään samanaikaisesti ja erotetusti sekä humaanin hemoglobiinin, että hemoglobiini/haptoglobiini-kompleksin esiityminen ulosteessa. Hemoglobiinin ja hemoglobiini/haptoglobiini-kompleksin yhtäaikainen määritys edesauttaa paksusuolen syövän diagnostiikkaa

Preventiksen tuotevalikomasta löytyy yhteensä yli 20 eri POC-menetelmää mm. keliakian, gluteiiniyliherkkyyden, suolistosyövän, menopaussin ja ovulaation osoittamiseen. 

Lisätietoja tuottesita valmistajan kotisivuilta.