MOLEKYYLIDIAGNOSTIIKKA

 

Blackhill Diagnostic Resources

Espanjalaisen BDR:n tuotevalikoimasta löytyy GENVINSET® RT-PCR -johjainen tuoteperhe, perinnöllisten sairauksien ja riskitekijöiden diagnostiikkaan. Tuoteperhe sisältää tutkimuskitit mm. keliakian, diabeteksen, narkolepsian, sekä esimerkiksi farmakogenetiikan tutkimuksiin. ADELLGENE® on fragmenttianalyyseihin ja toistojaksoanalytiikkaan erikoistunut tuoteperhe, perinnöllisten sairauksien diagnostiikkaan. Tuotevalikoimassa menetelmät mm. Fragiili X-oireyhtymän, Huntingtonin taudin, Myotonisen dystrofian, sekä Spinoserebellaarisen ataksian tutkimuksiin.

Lisätietoja tuotteista valmistajan kotisivuilta.

DiaMex

Saksalainen DiaMex on jo yli kymmenen vuoden ajan valmistanut laajaa valikoimaa korkealaatuisia kontrolleja serologisiin, sekä molekulaarisiin infektioanalytiikan tutkimuksiin. Tuotanto perustuu DiaMexin omaan, laajaan veripankkitoimintaan Saksassa ja Afrikassa, joka mahdollistaa raaka-aineen jatkuvan saannin, sekä takaa tasalaatuisuuden - minimoi tuotantoerin väliset laatu- ja tasoerot.  Tuotevalikoimasta löytyvät paneelit niin verenluovuttajien seulontatutkimuksiin, kuin terveydenhuollon yleisimpiin virologisiin tutkimuskiin. Optitrol-tuoteperhe on optimoitu toimimaan yhdessä yleisimmin käytettyjen reagenssi- ja laitevalmistajien tutkimusmenetelmien kanssa, tarjoten mahdollisimman potilasnäytteen kaltainen kontrolli. Kontrollit ovat liukoisia, stabiileja jääkaappilämpötilassa ja voidaan syöttää suoraan primääriputkessa laitteelle, jolloin laite tunnistaa kontrollin viivakoodista. Kontrollien säilyvyys tuotantopäivästä avaamattomana on 2 vuotta ja avattuna 90 päivää jääkaapissa. Optitor-kontrollit on optimoitu kunkin menetelmän mittausalueen optimaalinen kontrollointi huomioiden. Optitrol-kontrollit ovat laajasti käytettyjä niin veripankkien, sairaaloiden, kuin referenssilaboratorioiden tarpeisiin Euroopassa. 

Yhdessä australialaisen yhteistyökumppaninsa NRL (Natiional Research Laboratories) kanssa DIaMex tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden käyttää sofistikoitunutta EDCNet-ohjelmaa ja pääsyn NRL:n QConnect tietokantaan joka tarjoaa statistiikkaa ja maailmanlaajusisen vertaisryhmän miltä tahansa laitteella, mihin tahansa kellonaikaan. EDCNet tarjoaa mahdollisuuden käyttää QConnet Limits- kontrollien raja-arvoja, jotka ovat kullekin kontrolli + raegenssikombinaatiolle asetetut raja-arvot ja perustuvat yli 10 vuoden aikana QConnect käyttäjiltä kerättyyn dataan. DiaMex ja NRL tarjoavat QConnect-käyttäjille myös asiakastuen ja "root-cause"-analyysin mahdollisten viitealueen ulkopuolisten kontrollitulosten varalle. 

Lisätietoa tuotteista valmistajan kotisivuilta.

 

DNA DIAGNOSTIC

Tanskalainen DNA DIAGNOSTIC valmistaa HemaVision tuoteperhettä, joka on suunniteltu akuuttien leukemioiden ja kroonisen myelooisen leukemian diagnoosivaiheeseessa tehtävään hematologinseen fuusiogeeniseulontaan. HemaVision-28Q (CE IVD) -menetelmä tunnistaa 28:n leukemioihin liittyvän fuusiogeenin yleisimmät fuusiolähetit, ja se soveltuu sekä akuuttien leukemioiden että kroonisen myelooisen leukemian diagnostiikkaan. Tuoteryhmän kotisivut löydät täältä. Ladattava tuoteesite täältä.

ImmunDiagnostik

Saksalainen Immundiagnostik on 1986 perustettu, globaali diagnostiikkayritys. ImmunDiagnostik keskittyy innovatiivisiin immunomäärityksiin, ELISA, RIA, HPLC- ja LC-MS / MS-menetelmillä, molekyylidiagnostiikan määrityksiin PCR-menetelmällä, sekä fotometrisiin immunomäärityksiin. Menetelmien painopisteet ovat gastroenterologia, sydän- ja verisuonisairaudet, munuaissairaudet, luuston aineenvaihdunta ja oksidatiivinen stressi. Lisäksi ImmunDiagnostik tarjoaa laajan valikoiman vasta-aineita ja antigeenejä tutkimukseen ja tuotekehitykseen. Molekulaaristen menetelmien tuotevalikoiman löydät täältä.