IMMUNOLOGIA

BIOLAB assays

BioLab Assays Ltd. on life science -yritys, joka kehittää ja valmistaa innovatiivisia ELISA-menetelmiä mm. seuraaville kliinisille tutkimusalueille: liikalihavuus, autoimmuunisairaudet, metabolinen oireyhtymä, diabetes mellitus, munuaissairaudet, keuhkosairaudet, luuaineenvaihdunta, inflammaatio ja tulehdukset.

Ainutlaatuisena menetelmänä mm. monomeerinen CRP Alzheimerin taudin tutkimukseen.

 

Blackhill Diagnostic Resources

Espanjalaisen BDR:n tuotevalikoimasta löytyy GENVINSET® RT-PCR -johjainen tuoteperhe, perinnöllisten sairauksien ja riskitekijöiden diagnostiikkaan. Tuoteperhe sisältää tutkimuskitit mm. keliakian, diabeteksen, narkolepsian, sekä esimerkiksi farmakogenetiikan tutkimuksiin. ADELLGENE® on fragmenttianalyyseihin ja toistojaksoanalytiikkaan erikoistunut tuoteperhe, perinnöllisten sairauksien diagnostiikkaan. Tuotevalikoimassa menetelmät mm. Fragiili X-oireyhtymän, Huntingtonin taudin, Myotonisen dystrofian, sekä Spinoserebellaarisen ataksian tutkimuksiin.

Lisätietoja tuotteista valmistajan kotisivuilta

Generic Assays GmbH

GA Generic Assays GmbH, on Professori Dr. Dirk Roggenbuckin 2002 perustama Medipanin sisaryhtiö, joka keskittyy autoimmunidiagnostiikan erotusdiagnostisten tutkimusmenetelmien kehittämiseen. Uudet innovaatiot syntyvät usenin yhteistyössä akateemisten instituutioiden, kuten Charité Berlin, Technical University of Dresden, Technical University Brandenburg  sekä kansainvälisten yhteistyökumppaneiden kanssa. 

GA:n palkittuihin innovaatioihin kuuluvat mm. Anti-Ganglioside Dot, polyneuropatioiden diagnostiikkaan. Glycoprotein 2 (GP2), Crohnin taudin diagndotiikkaan.

Uusin GA-innovaatio on CytoBead®. Kyseessä on vallankumouksellinen kombinaatiolasi, joka yhdistää solu-/kudospohjaisen immunofluoresenssianalytiikan tumavasta-aineiden seulontaan ja samalla lasilla antigeenilla päällystetyt mikropartikkelit vasta-aineiden erotusdisgnostiikkaan ja vasta-ainespesifisyyden varmistamiseen.

Hycor Biomedical

Yhdysvaltalainen HYCOR® on kehittänyt analysaattoreita ja reagensseja allergiadiagnostiikkaan jo vuodesta 1991. Teknologinen osaaminen perustuu vuonna 1976 alkaneeseen tutkimukseen ja tuotekehitykseen.

Hycorin uusin innovaatio NOVEOS on täysautomatattinen analysaattori spesifien IgE-vasta-aineiden analysointiin, yli 200 allergeenin ja allergeenikomponentin valikoimalla. Laitteen reagenssikapasitetti riittää jopa 10 500 tutkimukseen kerrallaan. Laite pystyy työskentelemään itsenäisesti jopa 8 päivän ilman keskeytystä. Noveos-teknologian avulla, tutkimukset voidaan analysoida hyvin pienellä näytevolyymilla. Laite tarvitsee vain 4µl näytettä kutakin allergeenia tai allegeenikomponenttia kohden. Koska allergiaapaneelit koostuvat yleensä 10-35 allergeenista tai komponentista, tämä on merkittävä edistysaskel nykyisiin menetelmiin verrattuna, jota tarvitsevat jopa kymmenkertaisen näytevolyymin. 

Lisätietoa tuotteista valmistajan kotisivuilta.

 

IDS (IMMUNODIAGNOSTIC SYSTEMS)

Endokrinologian tutkimusten asiantuntija, Immunodiagnostic Systems (jäljempänä IDS), on johtava in vitro -diagnostiikan ratkaisujen toimittaja kliinisille laboratoriomarkkinoille. IDS kehittää innovatiivisia immunomääritysmenetelmiä ja niiden automaatioratkaisuja. 

Vuonna 1977 perustettu IDS on maailmanlaajuinen yritys, jonka pääkonttori on Isossa-Britanniassa ja jolla on noin 300 työntekijää maailmanlaajuisesti. IDS:n tuotteet kehitetään ja valmistetaan Euroopassa. 

IDS:n erityisosaamiseen kuuluvat luumetabolian ja kasvun merkkiaineet ja automatisoidut tutkimusmenetelmät näille tutkimusaloille. IDS iSYS-automaatiosta löytyvät näiden lisäksi menetelmät myös mm. autoimmuunidiagnostiikkaan ja erikoiskemiaan, kuten kalprotektiinin ja IBD-hoidon lääkeainepitoisuuksien määkityksiin, sekä infektioserologian tutkimukset. 

Lisää tietoa tuotteista valmistajan kotisivuilla.

Esittelyvideo iSYS-automaatiosta.

 

ImmunDiagnostik

Saksalainen Immundiagnostik on 1986 perustettu, globaali diagnostiikkayritys. ImmunDiagnostik keskittyy innovatiivisiin immunomäärityksiin, ELISA, RIA, HPLC- ja LC-MS / MS-menetelmillä, molekyylidiagnostiikan määrityksiin PCR-menetelmällä, sekä fotometrisiin immunomäärityksiin. Menetelmien painopisteet ovat gastroenterologia, sydän- ja verisuonisairaudet, munuaissairaudet, luuston aineenvaihdunta ja oksidatiivinen stressi. Lisäksi ImmunDiagnostik tarjoaa laajan valikoiman vasta-aineita ja antigeenejä tutkimukseen ja tuotekehitykseen. Kliinisen immunologian tuotevalikoiman löydät täältä.

Immuno-Biological Laboratories

Japanilaisen IBL:n tuotteet ovat laadustaan tunnettuja ja yleisesti käytettyjä maailmanlaajuisesti niin diagnostiikassa ja tutkimuksessa, kuin tuotekehityksessäkin. IBL toimittaa korkealaatuisia vasta-aineita, ELISA-kittejä, soluviljelytuotteita ja komponenttejä, sekä tutkimuslaboratoriopalveluja maailmanlaajuisesti. 

Tutkimusaihepiirit: neurologia • metabolinen oireyhtymä • syöpä/maligniteetti • sytokiinit • inflammaatio • autoimmuniteetti • endokrinologia • luumetabolia • ikääntyminen

Lisätietoa tuotteista valmistajan kotisivuilta

Medipan

1992 perustettu saksalainen Medipan GmbH on nopeasti kasvava, innovatiivinen kumppani laboratorioille maailmanlaajuisesti. Medipan keskittyy autoimmuunidiagnostiikan menetelmien kehitykseen ja on tuonut ensimmäisenä markkinoille mm. immunodigital-laitteita, IFA-menetelmien värjäyskuvioiden automatisoituun luentaan ja tulkintaan. Uusimpana innovaationaan erittäin luotettavaan ja korkealaatuiseen IFA-tulkintaan kykenevä akiron® NEO. Katso video. Kaikki Medipan innovaatiot löydät täältä.

Medipan tuotevalikoimaan kuuluvat:

ELISA | RIA | IFA | Lateral flow | Line/Dot

RSR 

RSR on 1982 perustettu walesilainen yritys, jonka tuotekehitys ja valmistus tapahtuu yrityksen omissa laboratorioissa Cardiffissa. 

RSR on lääketieteellisen diagnostiikan merkittävä kehittäjä ja valmistaja, joka keskittyy erityisesti autoimmuunisairauksiin kuten 1 tyypin diabetes, sekä kilpirauhasen, lisämunuaisen ja neurologisiin autoimmuunisairauksiin. RSR valmistaa reagensseja myös lääketieteen tutkimukseen maailmanlaajuisesti.

RSR:n GAD Ab, IA2 Ab ja TRAb -menetelmät ovat kiistatta maailmalla käytetyimpiä ja "julkaistuimpia" menetelmiä kyseisten tutkimusten saralla. 

YHLO Biotech

YHLO keskittyy kliinisen diagnostiikan analysaatoreiden ja reagenssien kehittämiseen ja tuotantoon. YHLOn tuotevalikoimasta löytyvät mm. täysautomaattiset, kemiluminesenssimenetelmään (CLIA) perustuvat immunokemian analysaattorit - iFlash 1800 ja iFlash 3000. iFlash-automaateilta löytyy applikaatiot yli 120 eri tutkimusmentelmään, kuten autoimmuunisairauksiin; automimmuunimaksasairaudet, diabetes, raumasairaudet, sidekudossairaudet, vaskuliitti ja Lupus (SLE). 

Lisätietoa tuotteista valmistajan kotisivuilta.