MIKROBIOLOGIA JA Infektioserologia

ImmunDiagnostik

Saksalainen Immundiagnostik on 1986 perustettu, globaali diagnostiikkayritys. ImmunDiagnostik keskittyy innovatiivisiin immunomäärityksiin, ELISA, RIA, HPLC- ja LC-MS / MS-menetelmillä,  molekyylidiagnostiikan määrityksiin PCR-menetelmällä, sekä fotometrisiin immunomäärityksiin. Menetelmien painopisteet ovat gastroenterologia, sydän- ja verisuonisairaudet, munuaissairaudet, luuston aineenvaihdunta ja oksidatiivinen stressi. Lisäksi ImmunDiagnostik tarjoaa laajan valikoiman vasta-aineita ja antigeenejä tutkimukseen ja tuotekehitykseen.

Uusimpana tuotekategoriana turbidimetriset reagenssit kemian automaatioon, ulosteen veren (FIT), kalprotektiinin ja haiman elastaasin tutkimuksiin ulostenäytteestä. Nämä kaikki tutkimukset voidaan tehdä yhdestä ja samasta näytteestä, yhdellä uutolla. 

Lisätietoa tuotteista valmistajan kotisivuilta.

PATHOFINDER 

PathoFinder® valmistaa multiplex-PCR paneeleja tartuntatautien diagnostiikkaan. Tuotevalikoimassa multiplex-menetelmät hengitystieinfektioiden, suolistopatogeenien, sukupuolitautien ja meningiitin diagnostikkaan. Tuotevalikoimassa niin laajemmat, jopa 22 kohteen 2SmartFinder® -paneelit, kuin suppeammat RealAccurate® Quadruplex RT PCR -paneelit. 

Koronadiagnostiikkaa tarjolla Inf.A, Inf.B ja SARS-CoV-2(N-geeni ja RdRp-geeni) multiplex-menetelmä.

Lisätietoja tuotteista valmistajan kotisivuilta.

PATHONOSTICS

PathoNostics® valmistaa multiplex PCR -paneeleja pinta- ja invasiivisten sieni-infektioiden diagnosointiin, sekä multiaresistenssin tunnistamiseen. Analyysit edistävät sieni-infektioiden diagnosointia ja mahdollistavat sienilääkkeiden kohdentamisen tehokkaammin.

Tuotelikoimassa neljä eri tuotetta DermaGenius®, AsperGenius®, PneumoGenius® ja MucorGenius®.

Lisätietoja tuotteista valmistajan kotisivuilta.

Teco Medical

Sveitsiläisen Teco Medicalin kautta edustuksessamme on sieni-infektioiden nopeaan ja herkkään määritykseen tarkoitettu fluoresenssipohjainen POC-menetelmä (LFA). Tuotevalikoimassa Aspergillus (galaktomannan) ja Candida (mannan) sukujen antigeeni- ja vasta-aineosoituksen menetelmät, sekä kryptokokkisuvun antigeeniosoitus. Vastaava menetelmä (1-3)-ß-D-glukaanille tulossa markkinoille lähiaikoina.

AFS1000-fluoresenssianalysaattori on LIS-yhteensopiva ja antaa tulokset 30 minuutissa.

Saatavilla on myös ELISA-menetelmiä sienianalytiikkaan.

Virotech

Saksalaisella Virotech Diagnosticsilla on pitkä ja vankka kokemus diagnostiikkateollisuudesta. Virotech tuottaa infektioserologian reagensseja kittejä, ennen kaikkea ELISA ja Line blot-menetelmillä. Tunnetuimpia Virotech-tuotteita ovat korkealaatuiset TBE, Borrelioosi ja HSV tutkimusmenetelmät.

Lisätietoja tuotteista valmistajan kotisivuilta.

yhlo biotech

YHLO keskittyy kliinisen diagnostiikan analysaatoreiden ja reagenssien kehittämiseen ja tuotantoon. YHLOn tuotevalikoimasta löytyvät mm. täysautomaattiset, kemiluminesenssimenetelmään (CLIA) perustuvat immunokemian analysaattorit - iFlash 1800 ja iFlash 3000. iFlash-automaateilta löytyy applikaatiot yli 120 eri analyysiin, esimerkiksi SARS-CoV-2 Ag, SARS-CoV-2 IgG, SARS-CoV-2 IgM, autoimmuunimääritykset, fertiliteettitutkimukset, jne. 

Lisätietoja tuotteista valmistajan kotisivuilta.