VIERITESTAUS

Macherey-Nagel

"A company with tradition and future" 

Saksalainen Macherey-Nagel (MN) on 1911 perustettu, kansainvälinen kemiallisten ja biomolekulaaristen analyysimenetelmien kehittäjä ja valmistaja. Alunperin filtteripapereista alkanut perheyrityksen tarina on kasvanut 5 tehtaasta operoivaksi ja yli 700 henkilö työllistäväksi suuryritykseksi. Tästä huolimatta MN on edellen perheyritys, jo neljännessä polvessa. MN myy ja markkinoi tuotteitaan yli 150 maassa, yhteistyökumppaneidensa, kuten XboXLab avulla. Tuotevalikoima kattaa yli 25.000 tuotetta teollisuuteen, terveydenhuoltoon, bioteknologiaan, vesi- ja ympäristöanalytiikkaan, sekä tutkimukseen.

XboXLab myy ja markkinoi Macherey-Nagel URYXXON®- liuskoja ja analysaattoreita, virtsan kemialliseen seulontaan, sekä humaani-, että eläinlääketieteeseen. 

Lisätietoa tuotteista valmistajan kotisivuilta.

Preventis

 

Saksalainen Preventis on vieritestaukseen eli POC-menetelmiin, omatestaukseen ja telelääketieteeseen erikoistunut valmistaja. Preventiksen tuotevalimasta löytyy mm. kalprotektiinin, D-vitamiinin ja ulosteen veren vieritestit.

QuantOn Cal® on ammattikäyttöön ja omatestaukseen suunniteltu mobiiliapplikaatio, jonka avulla voidaan kvantifioida kalprotektiinin konsentraatio ulosteessa, niin lääkärin vataanotolla, kuin kotonakin.

SmarTest® on mobiiliapplikaatio, jonka avulla voidan kvantifioida D-vitamiinin konsentraatio kapillaariverinäytteessä, niin lääkärin vataanotolla, kuin kotonakin.

Preventiksen tuotevalikomasta löytyy yhteensä yli 20 eri POC-menetelmää mm. keliakian, gluteiiniyliherkkyyden, suolistosyövän, menopaussin ja ovulaation osoittamiseen. 

Lisätietoja tuotteista valmistajan kotisivuilta.

ProciseDx

ProciseDx on yhdysvaltalainen biotekniikkayritys, joka valmistaa uuden sukupolven POC-menetelmiä IBD(krooninen tulehduksellinen suolistosairaus)-potilaiden diagnostiikkaan ja hoitoon. Homogeenisen TR-FRET-tekniikan avulla tulokset saavutetaan jo 2-5 minuutissa. Tulostaso ja laatu vastaavat keskuslaboratoriomenetelmiä. Ensimmäisinä tutkimuksina tuotevalikoimassa ovat biologisten TNF-alfa-salpaajien (infliksimabi, adalimumabi) lääkeainepitoisuudet, ulosteen kalprotektiini ja CRP.

Menetelmä soveltuu useille näytetyypeille; kapillaarikokoveri, laskimoveri, seerumi, plasma, virtsa, sylki ja uloste.

Katso video menetelmästä.

 

Sphingotec

 

Saksalainen Spingotec kehittää ja valmistaa innovatiivisia biomarkkereita ja tutkimusmenetelmiä akuuttien sairauksien, kuten akuutin munuaisvaurion (AKI), akuutin sydämen vajaatoiminnan ja akuutin verenkiertosokin diagnostiikkaan. Lisäksi Spingotec tutkii ja kehittää uusia prognostisia ja diagnostisia merkkiaineita ja menetelmiä mm. ylipainoon, sydän- ja verisuonisairauksiin ja rintasyöpään liittyvien terveysriskien määrittämiseksi. 

Nexus IB10 POC-analysaaattorilla voidaan määrittää tulokset yksittäisille merkkiaineille tai useamman tutkimusken paneeleille, kuten D-Dimer, NT-proBNP ja Troponin I yhdessä, 20 minuutissa, kokoverestä, ilman näytteen sentrifugointia. Laite on pienikokoinen, helppokäyttöinen ja LIS-liitettävä.

Lisätietoja tuotteista valmistajan kotisivuilta.