VIERITESTAUS

Boditech

Eteläkorealainen Boditech Med Inc on keskittynyt jo 20 vuoden ajan vieritestaus-, eli POC-menetelmien ja tuotteiden kehittämiseen. Boditech-laitteilla on yli 73 000 laiteasennusta maailmanlaajuisesti. Boditech-laiteille on erittäin laaja tutkimusvalikoima, mm. tulehdusmerkkiaineita kuten CRP, IL-6 ja Prokalsitoniini, sekä mm. hormoni- ja lääkeainemäärityksiä. AFIAS-laiteperheestä löytyy erikokoiset laitteet asiakkaan tarpeen mukaan, pienemmästä yksittäisen näytteen AFIAS-1 laitteesta, isompiin automatisoituihin laitteisiin. 

AFIAS-tutkimusvalikoima kattaa myös laajasti biologisten lääkeaineiden ja lääkevasta-aineiden tutkimukset. Valikoimassa Infliximabin, Adalimumabin, Golimumabin, Ustekimumabin, Vedolitsumabin, sekä Etenerseptin lääkeainepitoisuuden ja lääkevasta-aineiden tutkimukset.

Lisätietoa tuotteista valmistajan kotisivuilta.

Macherey-Nagel

"A company with tradition and future" 

Saksalainen Macherey-Nagel (MN) on 1911 perustettu, kansainvälinen kemiallisten ja biomolekulaaristen analyysimenetelmien kehittäjä ja valmistaja. Alunperin filtteripapereista alkanut perheyrityksen tarina on kasvanut 5 tehtaasta operoivaksi ja yli 700 henkilö työllistäväksi suuryritykseksi. Tästä huolimatta MN on edellen perheyritys, jo neljännessä polvessa. MN myy ja markkinoi tuotteitaan yli 150 maassa, yhteistyökumppaneidensa, kuten XboXLab avulla. Tuotevalikoima kattaa yli 25.000 tuotetta teollisuuteen, terveydenhuoltoon, bioteknologiaan, vesi- ja ympäristöanalytiikkaan, sekä tutkimukseen.

XboXLab myy ja markkinoi Macherey-Nagel URYXXON®- liuskoja ja analysaattoreita, virtsan kemialliseen seulontaan, sekä humaani-, että eläinlääketieteeseen. 

Lisätietoa tuotteista valmistajan kotisivuilta.

Preventis

 

Saksalainen Preventis on vieritestaukseen eli POC-menetelmiin, omatestaukseen ja telelääketieteeseen erikoistunut valmistaja. Preventiksen tuotevalimasta löytyy mm. kalprotektiinin, D-vitamiinin ja ulosteen veren vieritestit.

QuantOn Cal® on ammattikäyttöön ja omatestaukseen suunniteltu mobiiliapplikaatio, jonka avulla voidaan kvantifioida kalprotektiinin konsentraatio ulosteessa, niin lääkärin vataanotolla, kuin kotonakin.

SmarTest® on mobiiliapplikaatio, jonka avulla voidan kvantifioida D-vitamiinin konsentraatio kapillaariverinäytteessä, niin lääkärin vataanotolla, kuin kotonakin.

Preventiksen tuotevalikomasta löytyy yhteensä yli 20 eri POC-menetelmää mm. keliakian, gluteiiniyliherkkyyden, suolistosyövän, menopaussin ja ovulaation osoittamiseen. 

Lisätietoja tuotteista valmistajan kotisivuilta.

Sphingotec

 

Saksalainen Spingotec kehittää ja valmistaa innovatiivisia biomarkkereita ja tutkimusmenetelmiä akuuttien sairauksien, kuten akuutin munuaisvaurion (AKI), akuutin sydämen vajaatoiminnan ja akuutin verenkiertosokin diagnostiikkaan. Lisäksi Spingotec tutkii ja kehittää uusia prognostisia ja diagnostisia merkkiaineita ja menetelmiä mm. ylipainoon, sydän- ja verisuonisairauksiin ja rintasyöpään liittyvien terveysriskien määrittämiseksi. 

Lisätietoja tuotteista valmistajan kotisivuilta.